Pep Guardiola, mesaj pentru fani: „Vom reveni mai puternici şi…puţin mai graşi!”

Pep Guardiola, mesaj pentru fani: „Vom reveni mai puternici şi…puţin mai graşi!”

Pep Guardiola s-a implicat în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus – el a transmis un mesaj fanilor lui Manchester City în care le cere să asculte de sfaturile autorităţilor. 

„Ne e dor de fotbal, ne e dor de viaţa pe care am dus-o cu puţin timp în urmă, dar acum e vremea să respectăm ce ne îndeamnă să facem doctorii şi personalul medical. Voi sunteţi familia mea fotbalistică şi noi vom face tot posibilul ca să vă aducem tot mai multe bucurii. Vom reveni mai puternici, mai buni, mai amabili….şi puţin mai graşi! Staţi înăuntru, staţi în siguranţă”, au fost cuvintele lui Guardiola pentru campania Cityzens At Home.

Săptămâna trecută, managerul spaniol a donat un milion de euro pentru lupta împotriva virusului COVID-19, anunță Marca, potrivit digisport.ro.

Suma uriașă a intrat în contul Fundației Angel Soler Daniel, din Barcelona, care va achiziționa materiale de protecție și aparate de respiraţie artificială cu milionul donat de Guardiola. Ulterior, toate materialele urmează să fie împărțite centrelor medicale din Catalonia.

Mihaela Rotari

Share