Nici gând de retragere! Pique a anunțat până la ce vârstă vrea să mai joace fotbal

Nici gând de retragere! Pique a anunțat până la ce vârstă vrea să mai joace fotbal

Gerard Pique, fundașul Barcelonei, care va împlini 34 de ani în luna februarie, nu are de gând să se retragă prea curând din fotbal. Premiat pentru întreaga carieră la Globe Soccer Award, Pique a spus că vrea să mai joace trei sau patru ani, când se va afla în jurul vârstei de 38 de ani, fără a specifica dacă plănuiește să își încheie cariera la FC Barcelona sau la o altă echipă.

  • 30 iunie 2024 este data la care expiră contractul lui Pique cu Barcelona

„E o onoare să fiu aici. Am parte de o carieră lungă și sper că voi mai juca trei sau patru ani. Mă bucur că îl văd aici pe Iker (n.r – Casillas), cu care am avut oportunitatea să împart vestiarul la naționala Spaniei și cu care am câștigat Campionatul European și Campionatul Mondial.

Cu Cristiano (n.r – Ronaldo) am fost coleg la Manchester. Cu Robert (n.r – Lewandowski) nu am avut această ocazie, însă ne-am întâlnit și am împărțit victoriile.

Când ne retragem, viața merge înainte și ne putem mândri că am făcut parte dintr-un lucru unic, fotbalul. Așa cum a spus și președintele Gianni Infantino, am avut parte de un an foarte greu, dar când vedem că familia fotbalului s-a reunit aici, ne gândim că este un pas înainte pentru a ne întoarce la normalitate”, a spus Pique, în cadrul galei de la Dubai, potrivit Mundo Deportivo.

Apărătorul formației catalane a vorbit și despre situația lui Lionel Messi, care ar putea pleca de la Barcelona în perioada următoare, contractul său fiind scadent la finalul sezonului.

„E o decizie pe care cred că o va lua bazându-se pe ceea ce va simți de-a lungul acestui sezon. Știm cât de important este pentru noi, atât ca jucător, cât și ca om.

Va fi greu dacă va pleca. Noi sperăm să rămână, dar decizia trebuie să o ia el”, a mai spus Gerard Pique.

sursa: digisport.ro

Share