Kate și William sunt LA CUȚITE. MOTIVUL pentru care cei doi NU se mai ÎNȚELEG

Kate și William sunt LA CUȚITE. MOTIVUL pentru care cei doi NU se mai ÎNȚELEG

Nu e ușor să faci parte din familia regală! Chiar dacă orice femeie visează să fie prințesă, Kate, soția prințului William se confruntă cu mari dificultăți tocmai din cauza acestui statut. Celebrul cuplu regal al Marii Britanii pare să aibă problem, certurile făcând parte și din viața lor.

Potrivit presei britanice, presiunea este enormă pentru Kate și William, pentru că tot timpul publicul vrea să-I vadă împreună la evenimente.

Și cum în ultima perioadă Kate, care este însărcinată în trimestrul doi cu gemeni, a suferit cumplit din cauza grețurilor, acest lucru este foarte dificil. Cu atât mai mult cu cât ducesa a preferat ca în acest timp să locuiască în confortul casei părintești, alături de mama ei.

Se pare că în ultima perioadă Kate și Williams se ceartă tot mai des pe această temă, deoarece prințul nu mai suportă să stea singur și să fie criticat că merge neînsoțit de soția sa la evenimentele importante.

Kate nici nu vrea să ia în calcul varianta de a pleca de la mama ei atât timp cât îi este rău, pentru că aceasta are tot timpul grijă de ea. Mai mult, este supărată că William își face de cap fără ea, la petreceri unde stă până la lăsatul zorilor.

Sursa: libertatea.ro

 

 

Share