Jose Mourinho s-a despărţit de Manchester United

Jose Mourinho s-a despărţit de Manchester United

Eşecul din derby-ul cu Liverpool, 1-3 pe Anfield, i-a fost fatal lui Jose Mourinho. Antrenorul portughez a părăsit-o pe Manchester United, au anunţat „diavolii” pe site-ul oficial.

United a anunţat că va instala un manager interimar până la finalul sezonului, iar Sky Sports susţine că acesta va fi fostul mijlocaş al lui United, Michael Carrick.

„Manchester United îi mulţumeşte lui Jose Mourinho pentru munca sa şi îi urează succes în viitor”, a fost anunţul grupării de pe Old Trafford, relatează digisport.ro.

Cu Jose Mourinho pe bancă, gruparea de pe Old Trafford se află doar pe locul 6 în Premier League, la 11 puncte în spatele locului 4, ultimul care duce în Liga Campionilor, şi la 19 puncte în spatele liderului Liverpool.

Din vara lui 2016 pe banca lui United, Jose Mourinho a cucerit în primul sezon Europa League, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei, însă nu a mai câştigat nimic sezonul trecut.

Manchester United a fost eliminată deja în actualul sezon din Cupa Ligii Angliei, iar în optimile Ligii Campionilor o va înfrunta pe Paris Saint Germain.

Mihaela Rotari 

Share