Hugo Lloris, de nebătut de la 11 metri. Al treilea penalty consecutiv pe care l-a apărat în 2019

Hugo Lloris, de nebătut de la 11 metri. Al treilea penalty consecutiv pe care l-a apărat în 2019

Hugo Lloris este unul dintre cei mai buni portari ai lumii, statut pe care l-a confirmat ieri seară, în turul sferturilor de finală din UEFA Champions League.

Francezul din poarta lui Tottenham i-a apărat un penalty lui Sergio Aguero, în meciul de pe teren propriu cu Manchester City, şi rămâne neînvins de la 11 metri în acest an.

În minutul 12 al partidei de pe noua arenă a lui Spurs, care şi-a făcut „debutul” în Liga Campionilor, City a primit o lovitură de pedepasă, pentru un henţ comis de Danny Rose, în urma consultării arbitrajului video, relatează digisport.ro.

Executantul obişnuit la echipa lui Pep Guardiola, Sergio Aguero, şi-a asumat responsabilitatea şi de această dată. Argentinianul a tras slab însă, iar Lloris a reuşit să respingă.

Pentru Lloris este al treilea penalty la rând apărat în 2019. Seria campionului mondial a început pe 2 februarie, în faţa lui Leicester, şi a continuat pe 2 martie, contra lui Arsenal, şi ieri seară, împotriva lui City.

A fost, totodată, al doilea penalty apărat de Lloris în UCL, după cel în faţa lui Falcao, în 2016. Aguero, în schimb, a ajuns la patru lovituri de la 11 metri ratate în Liga Campionilor.

Mihaela Rotari 

Share