Detalii de ultimă oră despre starea lui Lionel Messi. Ce șanse are să joace în El Clasico

Detalii de ultimă oră despre starea lui Lionel Messi. Ce șanse are să joace în El Clasico

Lionel Messi s-a accidentat în meciul cu Valencia și șansele ca starul Barcelonei să evolueze în Clasico de miercuri sunt destul de mici. Argentinianul a mers în această dimineață la clinica Barcelonei pentru a face mai multe investigații.

În acest fel, Messi a lipsit de la antrenamentul catalanilor. A fost însă prezent Ousmane Dembele, un alt fotbalist cu probleme. Francezul s-a pregătit separat, anunță presa catalană.

Presa iberică scrie că Lionel Messi a simțit dureri și ieri, în prima zi de după meciul cu Valencia, iar doctorii i-au făcut o vizită la domiciliu. Ținând cont că sezonul este lung și Barcelona luptă pe mai multe fronturi, Valverde ar fi înclinat să nu-l folosească în turul cu Real Madrid din semifinalele Cupei Spaniei. Clar este însă că antrenorul va lua o decizie abia după ce va discuta cu Lionel Messi pe această temă.

Starul argentinian a suferit o contractură la coapsa dreaptă în timpul meciului cu Valencia, de pe Camp Nou, încheiat la egalitate, 2-2.

În minutul 70, Messi s-a ciocnit de Lattore, fundașul stânga al „liliecilor”, și a ieșit după câteva secunde la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Sud-americanul a revenit pe gazon câteva minute mai târziu și a terminat partida, fără a mai străluci însă după acel moment, relatează digisport.ro.

De menționat că, Messi a reușit o „dublă” în meciul cu Valencia şi a ajuns la al 11-lea sezon consecutiv în care marchează cel puțin 20 de goluri în La Liga.

Mihaela Rotari 

Share