Buffon a plecat de la Juventus, dar nu a scăpat de pedeapsa de la UEFA!

Buffon a plecat de la Juventus, dar nu a scăpat de pedeapsa de la UEFA!

Gianluigi Buffon s-a despărțit de Juventus, dar nu a scăpat de pedeapsa din partea UEFA.

Totul din cauza comportamentului pe care l-a avut la adresa arbitrului Michael Oliver, din finalul sfertului UEFA Champions League, Real – Juventus, scor 1-3, când ”galacticii” au obținut calificarea grație golului marcat de Ronaldo, din penalty, asta după ce în tur spaniolii s-au impus cu 3-0 la Torino.

Astfel, Comisia de Disciplină a UEFA a decis ca Buffon să fie suspendat trei partide.

Arbitrul Michael Oliver a considerat că se impunea penalty la intervenţia lui Mehdi Benatia asupra lui Lucas Vazquez, iar Cristiano Ronaldo a profitat din plin: a transformat penalty-ul şi a dus deţinătoarea trofeului în semifinale. Juventus a protestat vehement la decizia lui Oliver, în frunte cu căpitanul Gianluigi Buffon, care a primit şi cartonaşul roşu la această fază.

Polonezul Szczesny a fost cel care a încercat să stopeze şutul portughezului Cristiano Ronaldo, după ce Massimiliano Allegri l-a sacrificat pe Gonzalo Higuain în urma eliminării lui Buffon.

La mijlocul lui mai, Buffon a declarat că regretă că l-a ”ofensat” pe arbitrul Oliver, pe care l-a acuzat că are ”un sac de gunoi în loc de inimă”.

sursa: digisport.ro

Share