Cât costă o întâlnire de o oră cu Ronaldo? Suma uriașă plătită de o tânără din California

Cât costă o întâlnire de o oră cu Ronaldo? Suma uriașă plătită de o tânără din California

Cristiano Ronaldo este una dintre cei mai cunoscute personalități și, prin urmare, fotbalistul Realuluieste capabil să-și mobilizeze fanii care îl adoră. Ultima licitație organizată de o fundație de binefacere a oferit o oră de petrecut cu Cristiano Ronaldo. Licitația a fost câștigată de o tânără, care va plăti suma de 32.000 de euro pentru a-și îndeplini visul de-al cunoaște pe starul Realului.

Cristiano Ronaldo, unul dintre cele mai cunoscute figuri internaționale, are o multitudine de fani. Dovadă este licitația care a fost facută special pentru fanii portughezului dispuși să plătească o sumă de bani ca să-și petreacă o oră cu Ronaldo. Mulți au fost cei care au participat la licitație și totuși norocoasă a fost o din California. Potrivit jurnaliștilor de la Bild, norocoasa a plătit suma de 32.000 de euro, care va merge la o fundație caritabilă. Pe lângă întâlnirea cu fotbalistul în vârstă de 32 de ani, tânăra va mai participa la un antrenament al echipei Real Madrid și chiar la un meci de fotbal susținut pe stadionul ”Santiago Bernabeu” unde va primi două bilete VIP.

Fotbalistul portughez este una dintre cele mai reprezentative figuri care domină și rețele sociale. Are sute de milioane de fani pe toate conturile din mediul online. 106 milioane pe Instagram, 54,1 milioane de Twitter sau 122 de milioane de pe Facebook. Pentru aceste cifre, companiile apelează la imaginea lui pentru a-și promova produsele. Conform unui studiu realizat de compania britanică Hopper, jucătorul lui Real Madrid primește în jur de 400.000 de euro de fiecare dată când publică o fotografie pe Instagram. Este sportivul care strânge cele mai multe fonduri și este plasat pe poziția a treia în topul vedetelor din lume cel mai bine plătite.

sursa: digisport.ro

Share