A vizitat peste 500 de stadioane, din 25 de țări, și l-a ales pe cel mai frumos: „Am și plâns acolo, a fost incredibil”

A vizitat peste 500 de stadioane, din 25 de țări, și l-a ales pe cel mai frumos: „Am și plâns acolo, a fost incredibil”

Federico Roccio este un italian pasionat de fotbal, care a vizitat peste 500 de stadione de fotbal, din 25 de țări din întreaga lume. Bărbatul susține că a participat la meciuri din toate competițiile și a ales arena care, în opinia lui, este cea mai frumoasă, din toate punctele de vedere, informează OFICIAL.

„Fără vreun dubiu, în special pentru atmosferă, pe lângă altele, trebuie să spun Celtic Park, din Glasgow. Am fost în 25 de țări, inclusiv Germania, Spania sau Anglia, dar stadionul care mi-a plăcut cel mai mult a fost cel al lui Celtic”, a zis italianul într-un interviu, relatează digisport.ro.

Federico și-a amintit despre un meci din 2013, în care formația proaspăt eliminată din preliminariile Champions League, de CFR Cluj, a pierdut cu 3-0, în fața celor de la AC Milan. „Chiar am plâns la meciul ăla. Chiar dacă au pierudt cu 3-0, fanii scoțieni au continuat să cânte și chiar ne-au invitat să bem alături de ei. A fost extraordinar”, a adăugat Federico Roccio.

CFR Cluj a disputat o dublă manșă cu scoțienii de la Celtic, în turul trei preliminar al Champions League. Campioana României a obținut un egal acasă, în Gruia, 1-1, iar calificarea în etapa următoare s-a decis chiar pe terenul campioanei Scoției.

Mihaela Rotari

Share