Campanie ce va uni cetățenii în jurul fotbalului! FMF – în acțiune

Campanie ce va uni cetățenii în jurul fotbalului! FMF – în acțiune

În contextul meciurilor din această toamnă, pe care Naționala Moldovei de Fotbal le va juca acasă – cu Turcia, Albania și Islanda, în cadrul preliminariilor Euro 2020, Federația Moldovenească de fotbal (FMF) a lansat campania „Susține Echipa Țării!”, informează OFICIAL.

„Federația Moldovenească de Fotbal crede într-o idee națională, exprimată prin fotbal – crede în Echipa Țării, care poate să unească cetățenii în jurul unui sport. Pe teren și în tribune. Campania “Susține Echipa Țării!” este un manifest de creștere și dezvoltare a culturii fotbalului în Republica Moldova”, comunică FMF.

„Fotbalul se educă și se crește. De la cei care ajung să joace pe teren în culorile naționalei, după mult antrenament, sacrificii și muncă, până la cei care sunt în tribune și își susțin pe orice timp, cu pasiune, Echipa Țării. Doar în 11 oameni poți începe transformarea, 100 – o pot prelua și duce mai departe și doar dacă vom fi mii și zeci de mii în componența Echipei Țării, vom reuși să creștem și să fim mai buni”, a menționat Adrian Ixari, Directorul Executiv FMF.

Serghei Barcari, Șeful Departamentului Marketing al FMF, a menționat că această campanie este una dintre cele mai mari campanii lansate de FMF și reprezintă o nouă viziune și abordare în dezvoltarea fotbalului moldovenesc, implicând activități de comunicare și mobilizare a suporterilor.

De asemenea, FMF va organiza mai multe surprize în cadrul campaniei și va povesti istoriile fanilor care sunt alături de Echipa Țării la fiecare meci. Iar meciul cu Turcia va începe cu intonarea imnului Republicii Moldova într-o formă deosebită și emoționantă, ca toți să simtă energia fotbalului și mândria pentru țară și Echipa Țării.

Abonamentele pentru cele trei meciuri vor fi în vânzare online de pe data de 26 august, până pe data de 7 septembrie. În perioada 8 – 10 Septembrie, online și la casele stadionului Zimbru va fi posibilă procurarea biletelor pentru meciul Moldova – Turcia.

Fii parte din Echipa Țării:

  • Povestește la toți prietenii tăi despre ideea noastră de a uni prin fotbal oamenii acestei țări.
  • Fii posesor de abonamente sau bilete pentru meciurile pe care le joacă Echipa Țării.
  • Fii alături de Echipa Țării în tribune, scandând în voce tare suportul pentru jucătorii care apără culorile țării.
  • Vino la meciuri cu prietenii, familia, colegii tăi, pentru că meciurile se câștigă nu doar pe teren, dar și în tribune.
  • Distribuie pe rețelele de socializare știri, informații și istorii despre Echipa Țării

Doina Secrieru

Share