Un deputat comunică cu CINE va colabora Partidul Liberal: „Cu toate formațiunile politice, ce…”

Un deputat comunică cu CINE va colabora Partidul Liberal: „Cu toate formațiunile politice, ce…”

Deputatul Partidului Liberal (PL), Roman Boțan, în cadrul unui interviu pentru Oficial.md, a vorbit despre colaborarea cu PNL, dar și despre coagularea forțelor unioniste din Republica Moldova, informează Oficial.

„Partidul Liberal va colabora cu toate formațiunile politice, ce ne împărtășesc sincer dezideratul și a căror activitate nu se desfășoară sub umbrela „protectoare” aunor actori politici, care sunt străini de opțiunea reîntregirii. Discuțiile cu privire la colaborarea cu alte formațiuni unioniste continuă, iar decizii cu privire la modalitățile de realizare a acestei colaborări vor fi luate de forurile decizionale ale partidului, în conformitate cu prevederile statutare”, a menționat el.

Prin urmare, el a vorbit despre coagularea forțelor unioniste din Republica Moldova.

„Este evidentă necesitatea coagulării forțelor unioniste din Republica Moldova, astfel încât cetățenii care împărtășesc dezideratul reunificăriii să fie siguri că vor fi reprezentați în Parlament. Divizarea este metoda pe care o promovează neprietenii noștri politici, inclusiv prin constituirea și susținerea indirectă a unor formațiuni politice-clone. Obiective declarate sunt străine de obiectivele reale ale decidenților de facto din aceste formațiuni politice: înregimentarea unioniștilor sinceri și manevrarea acestora în scop electoral, cu prețul divizării masei de cetățeni cu viziuni unioniste. Aceste formațiuni, după cum a demonstrat istoria recentă, rămân întotdeauna la starea de partide-satelit, docile decidenților din formațiunile mari ne-unioniste”, a declarat el.

Mihaela Rotari

Share