PLDM: Avem deplina încredere că această inițiativă va servi un imbold pentru toate partidele proeuropene

PLDM: Avem deplina încredere că această inițiativă va servi un imbold pentru toate partidele proeuropene

Purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Ion Terguță, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, a anunțat poziția partidului referitor la decizia Mișcării de Renaștere Națională privind crearea unei platforme comune la următoarele alegeri parlamentare din 2018, informează Oficial.

„Partidul Liberal Democrat din Moldova susține inițiativa deputaților semnatari ai Declarației de Independență, dar și a personalităților de vază ale Mișcării de Renaștere Națională, de a constitui „Mișcarea Civică Europeană din R. Moldova” (MCEM). Inițiativa este în consens cu strategia PLDM, care a cerut într-o conferință de presă, acum câteva luni, unirea tuturor forțelor politice și a societății civile proeuropene în perspectiva alegerilor parlamentare din 2018. Remarcăm că apelul nostru a fost auzit”, a declarat Terguță.

Prin urmare, el a comunicat despre importanța coagulării forțelor proeuropene din Republica Moldova. „Avem deplina încredere că această inițiativă va servi un imbold pentru toate partidele proeuropene de a-și uni forțele pentru restabilirea democrației și a statului de drept în Republica Moldova. Suntem siguri că societatea moldoveneasca are suficiente resurse pentru a propune nume noi în politică, care să ofere țării o viziune nouă și speranță”, a conchis el.

Mihaela Conovali 

Share