PAS: Apreciem faptul că ideea principală a Manifestului Mișcării de Renaștere Națională, coincide cu viziunea noastră

PAS: Apreciem faptul că ideea principală a Manifestului Mișcării de Renaștere Națională, coincide cu viziunea noastră

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) salută decizia Mișcării de Renaștere Națională privind crearea unei platforme comună la alegerile parlamentare din 2018, transmite Oficial.

PAS se declară bucuros că societatea civilă a răspuns apelului comun cu PPDA de consolidare a tuturor forțelor sănătoase, din partide și din afara partidelor, care cred că mai există o șansă de readucere a țării pe făgașul normalității.

„Apreciem faptul că ideea principală a Manifestului, semnat de reprezentanți de vază ai Mișcării de Renaștere Națională, coincide cu viziunea noastră privind crearea unui Bloc național pe baza criteriilor de integritate și meritocrație.

Avem încrederea că, împreună cu toată lumea de bună-credință, vom reuși să propunem o listă națională de oameni credibili, integri și buni profesioniști, pentru a mobiliza sprijinul tuturor cetățenilor în acest moment decisiv. Următoarele alegeri parlamentare sunt cruciale în lupta noastră împotriva hoților și trădătorilor de la guvernare”, se spune într-un comunicat de presă al PAS.

Doina Secrieru

Share