Maia Sandu: Am votat pentru ca să putem trăi cu demnitate acasă

Maia Sandu: Am votat pentru ca să putem trăi cu demnitate acasă

Maia Sandu, candidatul comun al forțelor pro-europene la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a votat pentru ca la conducerea Republicii Moldova să vină oameni onești și corecți, care să ne reprezinte pe noi, oamenii care ne dorim să trăim o viață cu demnitate aici, acasă, potrivit unui comunicat al PAS.

Maia Sandu: „Am votat pentru a readuce încrederea oamenilor din Moldova că țara noastră merită o șansă. Am votat pentru viitor. Am votat pentru ca să putem trăi cu demnitate acasă. 

Vreau să le spun tuturor cetățenilor să nu le fie frică, să vină astăzi la vot și împreună să facem ordine în Republica Moldova. Aceste alegeri sînt extrem de importante – noi am demonstrat că oamenii simpli, oamenii cu puține resurse, dar cu bun-simț și intenții bune pot să facă diferența.

Haideți să mai facem un pas astăzi și să mergem cu toții la vot și să le demonstrăm corupților, hoților că noi sîntem mai puternici, că noi sîntem mai mulți și vom reuși.”

Maia Sandu și-a exercitat dreptul de vot astăzi, la ora 11:30, la secția de votare din incinta Liceului teoretic „Petru Rareş”, str. N.Costin, 63.

 

Maria Roșca

Share