Andrian Candu: Am votat pentru un președinte care respectă Constituția și susține reformele începute

Andrian Candu: Am votat pentru un președinte care respectă Constituția și susține reformele începute

Președintele Parlamentului Andrian Candu a votat astăzi un președinte care să respecte Constituția și care să fie parte a echipei ce promovează reformele pentru apropierea de modelul de dezvoltare din Uniunea Europeana, potrivit unui comunicat de presă.

”Am votat pentru viitorul european al țării, pentru ca toate reformele în care s-a angajat și Guvernul și Parlamentul să se desfășoare în continuare,  precum s-au desfășurat în ultimele 10 luni. Cu siguranță în următorii doi ani vom reuși să facem foarte multe”, a spus Președintele Parlamentului. Potrivit lui, deși Constituția nu oferă competențe în administrarea țării la nivelul pensiilor și salariilor, președintele poate să intervină atunci când este necesar ca doleanțele cetățenilor să fie realizate.

La ieșirea din secția de votare, Andrian Candu a făcut apel către toți cetățenii să participe la scrutin. Potrivit lui, votul exprimat în ziua alegerilor este unul din instrumentele prin care oamenii participă la guvernare și în administrarea țării.

385a2424

Doina Secrieru
Share