Concluzie-şoc: Într-un timp foarte scurt toți liderii de opoziție vor fi distruși!

Concluzie-şoc: Într-un timp foarte scurt toți liderii de opoziție vor fi distruși!

În timp ce fiecare forță de opoziție are propria preocupare, care nu pare să deranjeze puterea (de parcă am fi la o grădiniță, unde fiecărui copilaș i s-a dat propria jucărie și el se joacă cu ea fără a deranja educatoarele), guvernarea, încet, dar sigur, distruge orice urmă de opoziție – se menţionează, într-un material publicat de portalul TRIBUNA.

„După ce a distrus PLDM, puterea i-a aplicat cîteva lovituri puternice lui Renato Usatîi (ampla campanie împotriva liderului PN de acum două luni, dat fiind atitudinea sa vehementă în raport cu guvernarea după decizia Curții Constituționale din 4 martie 2016). Au urmat apoi câteva lovituri aplicate Maiei Sandu (asocierea ei cu PLDM, cu familia Țopa, cu furtul miliardului etc.). Acum asistăm la lovituri destul de dure în adresa lui Andrei Năstase (la ele m-am referit mai sus). Probabil, astfel de lovituri vor urma și nu vor fi aplicate opoziției în general, pentru că aceasta ar putea-o uni, ci fiecărui lider, fiecărei formațiuni în parte. Și în timp ce cineva va fi distrus metodic în public în fiecare zi, ceilalți lideri de opoziție se vor bucura că nu ei au de suferit. Deși, rezultatul e previzibil – într-un timp foarte scurt toți liderii de opoziție vor fi distruși!”, notează sursa citată.

Autorul materialului formulează şi o întrebare la temă: „Ce se va întîmpla dacă, într-o bună zi, se va găsi un pretext și alegerile prezidențiale directe (în care unii își pun atîtea speranțe) vor fi anulate, iar către acea zi toată opoziția din Moldova va fi compromisă?”.

Doina Secrieru

Share