Mesajul lui Vlad Plahotniuc în contextul rezultatelor alegerilor locale din România

Mesajul lui Vlad Plahotniuc în contextul rezultatelor alegerilor locale din România

Prim-vicepreședintele PDM Vladimir Plahotniuc se bucură de rezultatele preliminare ale alegerilor locale din România.

În acest sens, el a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care subliniază că ”Social-democrația a învins în România!”.

Plahotniuc spune că ”social-democrația a învins în București și datele preliminare arată că a învins în majoritatea localităților din România, confirmând încă o data că o societate echilibrată, bazată pe solidaritate, pe dreptate socială și interes pentru traiul decent al oamenilor, constituie politica viitorului”.

”Vreau să îi felicit pe colegii noștri de familie politică europeană, pe partenerii și prietenii noștri de la Partidul Social Democrat. Ei merită o caldă strângere de mână pentru victoria istorică de la București, dar și pentru rezultatele foarte bune din întreaga Românie”, a mai spus democratul.

Totodată, prim-vicepreședintele PDM spune că social-democrația înregistrează o renaștere în politica europeana, cetățenii devin conștienți de faptul că soluțiile se află în sfera politicilor sociale de calitate și nu în opțiunea de austeritate de dreapta sau în discursurile populiste sau extremiste.

”Felicitări și sper să întărim și mai mult cooperarea între primarii PSD din România și cei PDM din Republica Moldova, spre beneficiul cetățenilor din ambele țări!”, a conchis politicianul.

Precizare: Potrivit rezultatelor publicate de Agerpres, astăzi  la ora  10.32, Partidul Social Democrat a obținut 44,52% din voturile exprimate pentru primari la alegerile locale de duminică, fiind urmat de Partidul Național Liberal – cu 34,60%, după centralizarea de către BEC a rezultatelor din 1.130 de secții din totalul celor 3.186 existente în țară.

 

Doina Secrieru

Share