Vasile Tarlev, la întâlnire cu alegătorii: Am simțit că suntem împreună

Vasile Tarlev, la întâlnire cu alegătorii: Am simțit că suntem împreună

Vasile Tarlev, candidatul Partidului Viitorul Moldovei la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a avut ieri o nouă întrevedere electorală. El a spus că “oamenii au împărtășit viziunea lor. Ei înțeleg că, la ora actuală, situația în Moldova este critică”, informează OFICIAL.

“Despre ce au vorbit oamenii chiar de la începutul reuniunii noastre?

Cel mai dureros aspect pentru noi este exodul tinerilor și a tuturor celor apți de muncă peste hotarele țării. Creșterea tarifului la gaz, care, imediat, generează scumpirea în lanț a celorlalte produse și servicii: termoficare, orice producție, business, transport și alimente. Momentan, acest lucru lovește în bugetele familiilor moldovenilor.

Oamenii întreabă de ce nu se oferă finanțare, dar se distruge totul, despre birocrație și ratele dobânzilor disproporționat de mari din sistemul bancar. Oamenii mai întreabă de ce nu au acces la asistență medicală de calitate?! Până și angajații unei întreprinderi europene se plâng că viața este grea și foarte scumpă. Toți sunt în pierdere iar băncile străine au supraprofit. Trebuie să punem punct acestei nedreptăți și să ne orientăm atenția spre fiecare cetățean al Moldovei”, a menționat politicianul.

Vasile Tarlev a spus că, echipa sa de economiști și experți au estimat deja că pentru a depăși rapid criza, vor deschide cel puțin trei bănci de stat: pentru agricultură, industrie și sfera socială.

“Este vorba despre lucrurile esențiale, despre ceea ce face viața insuportabilă pentru milioane de moldoveni astăzi.

Ei mi-au vorbit și despre îmbunătățirea accesului la servicii de calitate, ceea ce este foarte important pentru bunăstarea întregii comunități. De asemenea, am discutat cu ei despre importanța creării locurilor de muncă bine plătite în Moldova, ceea ce le va permite oamenilor să obțină un venit decent acasă”, a adăugat el.

Candidatul la prezidențiale a spus că a simțit speranța și credința poporului că vom schimba spre bine situația din țară.

“Nici măcar nu i-am rugat să facă alegerea corectă pe 20 octombrie. Am simțit că suntem împreună. Noi înțelegem că alegerea corectă este pentru viitorul Moldovei.

Eu voi îndreptăți speranțele susținătorilor mei. Noi gândim la fel și credem că Moldova va redeveni o țară măreață, independentă și bogată. Mă angajez să lupt pentru a transpune aceste dorințe în realitate”, a conchis Vasile Tarlev

Share