Cine e mai tare? Spartachiada sportivă între instituțiile de forță

Cine e mai tare? Spartachiada sportivă între instituțiile de forță

Echipa Serviciului Vamal a participat la Spartachiada instituțiilor de forță la  probele sportive:tenis de masă şi volei. În competiție s-au înscris echipe din cadrul Serviciului Vamal, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciul de Informații și Securitate, Departamentul Instituții Penitenciare, Centrul Național Anticorupție și din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat, comunică serviciul de presă al Serviciului Vamal.

În clasamentul general, participând la proba de tenis de masă, care s-a desfăşurat pe 28 noiembrie 2015 pe stadionul republican “Dinamo”, echipa Serviciului Vamal s-a clasat pe locul II, locul I i-a revenit echipei Serviciul de Informații și Securitate, iar locul III echipei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, în perioada 23 noiembrie-02 decembrie 2015, în cadrul Spartachiadei la volei echipa Serviciului Vamal a ocupat locul III în clasamentul general.

De menționat, că toți participanții în timpul competiției au dat dovadă de spirit sportiv, un comportament conştient şi responsabil, voinţă şi competitivitate, însă în sport, câştigul este de partea celor mai puternici.

Evenimentul organizat a oferit un bun prilej angajaţilor din cadrul instituțiilor de forță pentru practicarea unui mod sănătos de viaţă, dar şi pentru socializare şi stabilirea relaţiilor de bună colegialitate.

Echipele plasate pe primele trei locuri au fost menţionate cu diplome și cupe.

spor spor1 spor2 spor3

Doina Secrieru

Share