Ce a distrus furtuna în orașul Orhei, Primăria repară

Ce a distrus furtuna în orașul Orhei, Primăria repară

Primăria orașului Orhei a decis să fie efectuate lucrări de reparație a acoperișului blocului de locuit de pe str. M. Eminescu 6. Decizia a fost luată miercuri, 2 decembrie, în cadrul unei ședințe de urgență, se anunță pe site-ul Primăriei.

În dimineața zilei de astăzi, 3 decembrie, muncitorii au început curățirea zonei din jurul blocului de pe str. M. Eminescu 6. Totodată au fost aduse deja și materialele de construcție pentru reparația acoperișului avariat.

Precizăm că, miercuri, 2 decembrie, în jurul orelor 16.00, din cauza rafalelor puternice de vânt, a fost parțial avariat acoperișul blocului de locuit de pe str. M. Eminescu 6. Imediat, la fața locului s-au deplasat reprezentanții primăriei în frunte cu viceprimarul Reghina Apostolov și echipa Direcției Situații excepționale Orhei.

Zona din jurul blocului a fost izolată, iar locatarii aflați acasă au fost rugați să iasă din apartamente, pentru evitarea oricărui risc al siguranței lor. După inspectarea stării clădirii și eliminarea elementelor acoperișului rupte de vânt, specialiștii DSE Orhei au constatat că nu există vreun pericol pentru locatarii blocului și aceștia au putut reveni în locuințele lor.

or or1

Mihaela Rotari

Share