Mai aveți timp să faceți surprize de 8 Martie! Cadouri cu livrare de la CadouriOnline!

Mai aveți timp să faceți surprize de 8 Martie! Cadouri cu livrare de la CadouriOnline!

Până la 8 Martie – principală sărbătoare a tuturor femeilor a mai rămas puțin timp. Cu fiecare oră, există mai puține șanse de a găsi în magazine din capitală ceva util și frumos, însă aveți posibilitatea să cumpărați un cadou excelent fără a pierde timpul. Magazinul online de flori si cadouri CadouriOnline – este un serviciu special, care oferă un sortiment bogat de mărfuri și livrează comenzi rapide în toată țara, 24 de ore pe zi.

Aici veți găsi cadouri pentru persoana iubită, mama, soră, colegi de la serviciu și alte reprezentante ale sexului frumos. Pe paginile site-ului puteți alege cadoul dorit pentru 8 Martie! Florarii serviciului vor crea buchetul din flori proaspete de toate tipurile. Puteți alege un buchet de orice dimensiune si cu orice număr de flori. CadouriOnline este o colecție, cu adevărat, bogată în buchete cu flori de toate culorile – gingașe, aprinse, etc.

Magazinul CadouriOnline oferă o selecție diversă de cadouri pentru femei de toate vârstele. Cumpărați drept cadou o jucărie handmade, obiecte luxoase de modă, accesorii elegante, suveniruri exotice și multe altele.

Magazinul oferă și servicii de imprimare imaginilor pe căni, farfurii, perne, tricouri și alte obiecte. Pe paginile site-ului veți găsi seturi de cadouri care includ flori, dulciuri, jucării și multe altele. Toate cadourile sunt decorate în stilul sărbătorii de 8 Martie și se potrivesc perfect pentru a crea atmosferă festivă.

Serviciul acceptă toate tipurile de plăți. Livrarea este gratuită și se face pe întreg teritoriul țării.

Adresa și contacte CadouriOnline:
Moldova, Chișinău
MD 2068, str. Miron Costin, 15⁄1

Luni – Duminica 24⁄24
Tel: (+373) 60 68 00 88

cadouri

Share