Premierul despre numirea sa: Nu e nici un fel de secret…

Premierul despre numirea sa: Nu e nici un fel de secret…

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a fost numit ieri în funcție cu susținerea a 60 de deputați. Potrivit lui, nu există nici un secret în reușita de a-i convinge să ofere vot de încredere Executivului.

“Nici un fel de secret – doar dialog deschis şi eu cred că, anume graţie acestui dialog, dar şi faptului că o bună parte din deputaţi au înţeles perfect responsabilitatea momentului prin care trece Republica Moldova, au conştientizat necesitatea că ţara trebuie guvernată în condiţii de stabilitate, a devenit posibilă învestirea noului Guvern”, a declarat Gaburici într-un interviu pentru tribuna.md.
Totodată, el a subliniat faptul că nu este vorba de nici o înțelegere ascunsă.

“Dacă sugeraţi, prin întrebarea Dvs., că ar fi existat careva înţelegeri departe de ochii lumii, vă spun cu toată certitudinea că aşa ceva nu a fost şi nici nu avea cum să fie. Eu sunt un om deschis şi tot timpul acţionez la vedere. Un astfel de comportament l-am avut în business şi îl voi avea şi în calitate de Prim-ministru. Voi pune accentul pe maximă transparenţă şi pe maximă seriozitate şi responsabilitate în tot ceea ce voi face eu şi echipa pe care o conduc”, a afirmat premierul.

Mihaela Rotari

Share