Om de afaceri: „Cum să reușești să dedici timp hobby-urilor dacă sunt doar 24 de ore în zi? Există o singură cale, dar eficientă”

Om de afaceri: „Cum să reușești să dedici timp hobby-urilor dacă sunt doar 24 de ore în zi? Există o singură cale, dar eficientă”

„Cum să reușești să dedici timp hobby-urilor dacă sunt doar 24 de ore în zi? Există o singură cale, dar eficientă. Gestionarea corectă a timpului” – de această părere este omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, Președintele Federației Moldovenești de Tenis, informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, alocarea corectă a resurselor de timp îi permite să țină pasul cu munca productivă, să doarmă 7 ore pe zi și să dedice de la 2 ore pe zi hobby-urilor.

„De asemenea, am suficient timp dimineața pentru un antrenament în sala de sport, reușesc să citesc câteva capitole ale unei cărți, fac o plimbare cu câinii mei, și reflectez sau chiar visez cu ochii deschiși”, a mărturisit Ciuhrii.

O altă remarcă interesantă – spune el – „este faptul că, cu cât începi ziua mai devreme, cu atât mai multe activități reușești să ai. Iar drept răsplată, poți admira un răsărit uimitor”.

„Repartizarea înțeleaptă a resurselor de timp și capacitatea de a delega sarcini, este întregul secret, care apropo nu există”, a conchis businessmanul.

Cristina Pendea

Share