Lorena Bogza va avea proces de judecată cu un vicepreședinte de partid?

Lorena Bogza va avea proces de judecată cu un vicepreședinte de partid?

Prezentatoarea TV, Lorena Bogza vrea să o tragă la răspundere pe vicepreședinta Mișcării Populare Antimafie, Daniela Bodrug. Cel puțin așa reiese dintr-o postare de a sa pe Facebook.

“Descopar ca o duduie, poate respectabila, isi permite sa afirme ca as fi luat bani pentru a-l invita pe Renato Usatii la emisiune. Astfel de porcarii am mai auzit (si am citit prin presa aservita puterii) pe vremea comunistilor. In mod normal, nu ar trebui sa reactionez, nu-i asa? Ei, bine, cred ca e timpul sa o fac. Duduia se numeste Daniela Bodrug, de pe la miscarea antimafie, iar dumneaei, probabil, nu pricepe ca oamenii isi pot face chiar corect meseria. Cred ca n-ar strica sa ne vedem in judecata, doamna”, a menționat Bogza.

Ea a afirmat că mai sunt tot felul de specialiști care își dau cu părerea pe acelașii subiect. “As vrea sa le spun sa isi faca proiectul lor televizat si sa invite pe cine vor – poate macar rudele ii vor urmari”, a adăugat jurnalista.

Totodată, Lorena Bogza a spus că e timpul să ia atitudine față de criticile care nu sunt constructive.

“Acestea fiind spuse, sa stiti ca accept, dragii mei, tot felul de critici (constructive, de bun simt) si laude  E timpul sa iau atitudine ca, altfel, unora li se pare ca sunt mari experti si pot afirma orice, fara a raspunde pentru asta”, a conchis ea.

Maria Roșca

foto: pentruea.md

Share