Direcţia Generală Educație, Tineret şi Sport Chișinău va fi reorganizată

Direcţia Generală Educație, Tineret şi Sport Chișinău va fi reorganizată

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban a anunțat că, Direcţia Generală Educație, Tineret şi Sport va fi reorganizată, informează OFICIAL.

„A fost aprobat noul Regulament de organizare și funcționare a direcției inclusiv organigrama acesteia. Astfel, funcționalitatea direcţiei a fost adusă în conformitate cu legislaţia în vigoare, apar structuri noi în cadrul direcției care urmează să monitorizeze și să implementeze noile tehnologii de predare și învățare. La fel, până în data de 20 noiembrie în conformitate cu decizia aprobată va fi prezentată spre aprobare consiliului Municipal efectivul limită al direcției și normele pentru stabilirea unităților de personal. Scopul noului Regulament de organizare și funcționare şi a organigramei DGETS este eficientizarea activității sistemului educațional municipal”, a scris Ceban, pe o rețea de socializare.

Potrivit lui Ceban, în a doua etapă, ce urmează a fi implementată către 31 decembrie 2021 va fi centralizată activitatea financiară într-o singură diviziune la nivelul Direcției Generale. „De menţionat că documentul a fost supus dezbaterilor publice, iar propunerile parvenite au fost luate în calcul”, a conchis Ceban.

Cristina Pendea

Share