Contabilii pot participa la cursul „Contabilitatea bugetară. Cadru normativ”

Contabilii pot participa la cursul „Contabilitatea bugetară. Cadru normativ”

Specialiștii care activează în domeniul contabilității bugetare au oportunitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele, participând la cursul „Contabilitatea bugetară. Cadru normativ” organizat, în perioada 16.03.2021-31.03.2021, de către Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I. P. „CTIF”).

Cursul este destinat specialiștilor în finanțe publice a căror responsabilități implică evidența contabilă în sistemul bugetar sau care în activitatea profesională au nevoie de cunoștințe despre bazele evidenței contabile în sistemul bugetar.

În cadrul cursului se va pune accent pe aplicarea legislației în domeniul contabilității bugetare și se vor aborda subiecte, precum:

· Reglementarea normativă a contabilității autorităților/ instituțiilor bugetare;
· Aspecte teoretice și practice privind organizarea evidenței contabile în sistemul bugetar: Principiile contabilității; Organizarea contabilității etc;
· Reguli generale de înregistrare a faptelor economice în contabilitatea autorităților/instituțiilor bugetare: Contabilitatea veniturilor și cheltuielilor, Contabilitatea mijloacelor fixe, materialelor etc.

Durata cursului constituie 40 de ore, iar costul de participare este de 2200 lei per persoană. În încheierea instruirii, absolvenții vor primi Certificate de participare.

Toți cei interesați să participe sunt rugați să se înregistreze în prealabil, completând acest formular. Mai multe detalii despre curs pot fi obținute, apelând la numerele de telefon 022 822-032, 069349828.

Cristina Pendea

Share