Concursul republican ”Cel mai bun elev inovator”  la o nouă ediție

Concursul republican ”Cel mai bun elev inovator” la o nouă ediție

Academia de Ştiinţe a Moldovei, Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic a AŞM, Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală în parteneriat cu Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova anunţă Concursul republican ”Cel mai bun elev inovator” ediţia a VIII-a, transmite CURENTUL.

Concursul este organizat cu scopul de a susţine şi stimula ideile inovaţionale şi creative ale elevilor. La concurs pot participa toţi elevii instituţiilor de învăţămînt din Republica Moldova.

Doritorii de a participa la concurs trebuie să completeze o cerere tip şi să prezinte invenţia propriu-zisă. Data limită de prezentare a dosarelor este 3 mai 2015.

Nominalizarea cîştigătorilor va avea loc la data de 23 mai 2015, în incinta Bibliotecii Ştiinţifice Centrale ”Andrei Lupan” a Academiei de Ştiinţe a Moldovei (mun. Chişinău, str. Academiei 5).

Cîştigătorii vor beneficia de următoarele premii:

Locul I – 1 tabletă PC;

Locul II – 2 telefoane mobile;

Locul III – 3 Ebook-uri;

Premii speciale – 8 MP3 Playere;
Premiul de popularitate – 1 MP3 Player;

Toţi participanţii vor primi diplome de participare, cadouri şi premii de încurajare.

Cererea tip şi regulamentul pot fi accesate pe site-ul oficial al Academiei de Stiinte www.asm.md sau al Agentiei pentru Inovare si Transfer Tehnologic www.aitt.md la compartimentul ”Concursuri”.

Dosarele pot fi trimise la adresa MD-2028, mun.Chisinau, str. Miorita 5, biroul 409; sau pot fi expediate pe adresa de e-mail concurs@aitt.md.

Mihaela Rotari

Share