Are un vis! Vrea să construiască un hotel în Republica Moldova

Are un vis! Vrea să construiască un hotel în Republica Moldova

Veaceslav Șeptelici este un om de afaceri din Strasbourg, originar din Republica Moldova. Acesta își dorește să vină acasă și să construiască un hotel la Orheiul Vechi, notează Agora.md

Șeptelici este fondator al companiei Glassdebourg, companie care are ca activitate conceperea şi producerea echipamentului pentru hoteluri. Compania îşi are sediul în Strasbourg şi are 15 angajaţi, iar în ultima perioadă a reuşit să se extindă şi peste hotare.
Omul de afaceri are anumite planuri și pentru RM, iar visul său este să construiască un hotel în zona turistică Orheiul Veschi.

„Vreo zece ani în urmă am achiziţionat nişte terenuri acasă, în apropiere de Orheiul Vechi, am înercat să fac ceva, dar nu am reuşit, fiindcă durează atât de mult, formalităţi complexe, mai ales în zone turistice e şi mai complicat, aceste proiect trece prin toate instituţiile posibile şi imposibile, cum ar fi Agenţia Turismului, din punct de vedere administrativ este foarte complicat, neajungând la partea financiară”, a spus antreprenorul.

Mihaela Rotari

foto: agora.md

 

Share