AIPA va participa cu un stand informativ în cadrul expoziției „MOLDAGROTECH”

AIPA va participa cu un stand informativ în cadrul expoziției „MOLDAGROTECH”

În perioada 11-14 martie 2021, la Chișinău, va fi organizată o nouă ediție de primăvară a expoziției internaționale specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial „MOLDAGROTECH”, transmite OFICIAL.

În cadrul expoziției Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), va participa cu un stand informativ de comun cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, la care vizitatorii vor putea primi informații privind accesarea suportului financiar oferit din partea statului în vederea dezvoltării sectorului agroindustrial.

Tradițional, la început de sezon agricol, MOLDAGROTECH are obiectivul de a contribui la facilitarea contactelor dintre producătorii şi dealerii de tehnică agricolă cu reprezentanții sectorului agricol din Republica Moldova.

La eveniment vor participa companii din Republica Moldova și Ucraina. Producători și distribuitori de mașini agricole, inventar și echipament pentru complexul agroindustrial, proiecte internaționale pentru dezvoltarea agriculturii din Moldova, bănci și fonduri financiare, institute de cercetare își vor prezenta ofertele în standuri.

Cristina Parfeni

Share