(VIDEO) Emily Istrate dă lovitura din nou!

(VIDEO) Emily Istrate dă lovitura din nou!

Tânăra artistă Emily Istrate colaborează, dar şi are semnat un contract cu producătorul din Statele Unite, Bryan Todd. De altfel, ea a lansat cea de-a doua melodie – “If you want to”, informează OFICIAL.

„Uite că am scos cea de-a doua piesă a albumului nostru de debut. “If you want to”  – însoţită acum şi de un videoclip frumos şi calitativ destinat pentru piaţa internaţională”, a spus ea.

Totodată, Emily mai spune că la aceasta piesa a lucrat la Londra. „Am înregistrat-o la unul din cele mai mari studiouri de înregistrări “Sarm Music”, unde îşi înregistrează piesele – Ariana Grande, Taylor Swift, ş.a.. Dar clipul l-am filmat acasă, deoarece din cauza pandemiei nu am avut posibilitate să zburăm la Londra”, a subliniat tânăra interpretă.

La fel, a mai dezvăluit că cu prima piesa – „Panic”  s-a aflat în Top-40 o luna de zile, urcând pe poziţia 5 alături de Lady Gaga şi alte staruri internaţionale. Iar, ce ţine de piesa a doua, care a ieşit câteva zile în urmă, răsună la mai multe radiouri internaţionale din UK, SUA, Italia, Japonia etc, ba mai mult a atras atenția şi mass-media din UK, deoarece a doua zi după lansare, a scris o revista mare de celebrităţi din Londra despre aceasta.

Cristina Tomac

Share