Un artist a decedat

Un artist a decedat

Artistul şi membrul trupei – Big Flash Sound, Dorin Ieşeanu, dar şi soţul interpretei de muzică populară, Luciana Spînu, astăzi, s-a stins din viaţa din cauza virusului COVID-19, informează OFICIAL.

„De ce ne-ai lăsat. Cum trăim noi mai departe fără tine. Stelian te aşteaptă să-ți sară în brațe. De ce Doamne? Nu pot trăi fără tine… cum să mă ridic”, a scris Luciana, pe social mediA.

La fel, colegii de breaslă, dar şi prietenii, cunoscuții artistului i-au trimis mesaje de condoleanţe.

„Dimineața de azi a început cu un apel de la Dn doctor care ne-a adus o veste groaznică de tristă care a căzut ca un munte…La vârsta de doar 33 de ani a fost răpus de virus colegul și prietenul nostru Dorin Ieșeanu – un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist și un mare patriot! A plecat lăsând în urmă o soție iubitoare la fel de talentată și un copilaș care-i seamănă leit…

La concertul nostru din 14 februarie – „Iubirea va salva lumea”, am împărțit aceeași scenă unde am avut onoarea să fim acompaniați de Dorin la ultimul său concert din această lume…

Drum lin spre stele suflet minunat. Sincere condoleanțe familiei… Luciana Spînu fii puternică draga noastră! Vom fi alături de voi”, a comunicat Costi Burlacu, pe social media.

De menţionat că, Dorin Ieşeanu şi Luciana Spînu s-au căsătorit în 2016, iar în anul 2017 au devenit părinţii unui băieţel Stelian.

Cristina Tomac

Share