Voronin a avut dreptate! Andrei Neguță a aderat la PSRM!

Voronin a avut dreptate! Andrei Neguță a aderat la PSRM!

Ex-Ambasadorul R. Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguță, unul din fondatorii Partidului Comuniștilor din R. Moldova a deventi membru al Partidului Socialiștilor. Reamintim că, săptămîna trecută, liderul PCRM, Vladimir Voronin a anunțat că, Neguță a depus cerere de plecare din partid și că cel mai probabil va merge la Dodon.

Andrei Neguță a fost prezentat public la  Congresul al XII-lea Extraordinar al PSRM ce a avut loc ieri. În cadrul Congresului a fost aprobat sloganul  şi Platforma electorală a PSRM, a fost prezentată echipa cu care formaţiunea va merge în alegerile parlamentare.
Lista este ocndusă de către Igor Dodon, liderul formaţiunii, Zinaida Greceanîi, deputat în Parlament, ex-prim-ministru, Ion Ceban, deputat în Parlament, Andrei Neguţă, ex-ambasador al Moldovei în Federaţia Rusă, Vladimir Ţurcanu, liderul partidului  “Moldova Unită”, Feodor Gagauz, deputat al Adunării Populare a Găgăuziei, Bogdan Ţîrdea, politolog.

Delegaţii Congresului au stabilit că printre scopurile de bază pe care PSRM şi le propune spre realizare odată cu accederea în Parlament sînt: denunţarea Acordului de Asociere cu UE,  integrarea în Uniunea Vamală,  consolidarea relaţiilor cu Rusia.

Maria Roșca

Share