Proiectul de hotărâre pentru aprobarea programului de activitate al Guvernului Grosu, examinat de Comisia juridică

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea programului de activitate al Guvernului Grosu, examinat de Comisia juridică

Comisia juridică, numiri și imunități a examinat, în cadrul ședinței de astăzi, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului, transmite OFICIAL.

A fost examinat demersul lui Igor Grosu, candidat desemnat pentru funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova, care conține Programul de activitate și întreaga listă a Guvernului.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, deciziile privind aprobarea raportului cu privire la proiectul de act legislativ pentru care comisia a fost selectată drept comisie sesizată în fond se adoptă cu votul majorităţii membrilor săi.

Deoarece raportul asupra proiectului de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului nu a întrunit numărul suficient de voturi, aprobarea proiectului rămâne la latitudinea plenului Parlamentului.

Chestiunea cu privire la acordarea votului de încredere Programului de activitate şi a întregii  liste a Guvernului este inclusă în ordinea de zi ședinței plenare de joi, 25 martie.

Cristina Pendea

Share