Nicolai Grigorișin – candidatul PN la alegerile din Bălți

Nicolai Grigorișin – candidatul PN la alegerile din Bălți

Candidatul Partidului Nostru (PN) la șefia muncipiului Bălți este actualul Primar interimar al municipiului, Nicolae Grigorișin.

După cum informează Oficial, consilierul din mun. Bălți, Elena Grițco, a declarat că, PN trebuie să câștige din primul tur.

„Trebuie să câștigam din primul tur și acest lucru este real. Trebuie să câstigăm și să punem punct raiderului asupra mun. Bălți. La aceste alegeri ne vom păstra demnitatea”, a precizat Grițco.

La rândul său, Nicolai Grigorișin a mulțumit pentru încrederea acordată și susținere.

„Când liderul PN, Renato Usatâi mi-a propus să-i continui activitatea, nu am putut da de îndată un răspuns, însă ulterior am acceptat. Motivul principal pentru care am acceptat este că mi-am pus mai multe întrebări. Eu am spus că, dacă pot să fac ceva pentru Bălți ca să fie liber, dacă pot să fac ca în Bălți să fie continuate lucrurile bune începute de Renato Usatâi și PN, dacă bălțenii pot rămâne liberi, dacă pot face aceste lucruri și multe altele, atunci trebuie să fiu candidat la aceste alegeri și să câștigăm împreună. Nu avem îndoieli, bălțenii trebuie să rămână liberi. Suntem siguri că pe 20 mai, bălțenii vor vota pentru sine, pentru Bălți, vor vota libertatea și interesele orașului. Votând pentru PN, votăm pentru reîntoacerea lui Renato Usatâi în țară, dar și pentru alți cetățeni care au fost nevoiți să părăsească țara. Cred în voi și vă rog să credeți în mine. Împreună vom alege, împreună vom câștiga la Bălți, ulterior  – în toată țara”, a punctat Grigorișin.

Prin skype, liderul PN, Renato Usatâi, a mulțumit pentru voturile acordate lui în 2015. „Eu cred că bălțenii nu regretă pentru acel vot. Eu am demonstrat că se poate, se poate lupta cu corupția, să atragi investiții, să lupți cu mafia. Cred în voi și în noi”, a punctat Usatâi.

Andriana Cheptine

Share