O nouă întrevedere Cebotari-Neukirch

O nouă întrevedere Cebotari-Neukirch

Viceprim-ministra pentru reintegrare, Olga Cebotari a avut astăzi o întrevedere de lucru cu Șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, transmite OFICIAL.

În cadrul discuțiilor Olga Cebotari a menționat despre ultimele evoluții în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, și în particular dinamica activității grupurilor de lucru, fiind evidențiat faptul că în perioada imediat următoare urmează să fie desfășurate noi ședințe ale experților în domeniul ocrotirii sănătății și educației.

„Totodată s-a enunțat faptul că pe platforma experților din sfera medicală urmează a fi convenite potențiale măsuri comune de asigurare a vaccinării anti-Covid-19 a populației de pe ambele maluri ale r. Nistru.

Totodată, în contextul în care săptămâna curentă în Republica Moldova va fi efectuată o vizită de lucru de către Președinta în Exercițiu a OSCE, Ministra de externe a Suediei Ann Linde, au fost discutate unele elemente preparatorii și cu caracter organizatoric”, se spune într-un comunicat de presă.

Cristina Parfeni

Share