Liderul Platformei DA: Țara noastră rămâne în continuare o țară cu mâna întinsă, așa cum a fost vreme de 30 de ani

Liderul Platformei DA: Țara noastră rămâne în continuare o țară cu mâna întinsă, așa cum a fost vreme de 30 de ani

Un alt mare efect DEVASTATOR al faptului că Republica Moldova nu are guvern cu atribuții depline până la alegerile anticipate, amânate de politicienii rânzoși. Licitația pentru vaccin a eșuat pentru că nici o companie nu s-a prezentat la această licitație. Declarații în acest sens au fost făcute de Andrei Năstase, liderul Platformei DA, informează OFICIAL.

După pierderea zecilor de milioane de euro de la România, despre care „s-a vorbit” în public maxim 24 de ore – a spus Năstase – acesta este al doilea mare efect al deciziilor absurde.

„Țara noastră rămâne în continuare, deși are și pretinsă conducere pro-europeană, o țară cu mâna întinsă, așa cum a fost vreme de 30 de ani și din cauza calității absolut mediocre a clasei politice care a formulat majorități toxice și iresponsabile.

E timpul să ne dumirim ce vrem cu adevărat pentru toți oamenii țării și mai ales pentru generațiile viitoare. Mie îmi pasă”, a conchis președintele Platformei DA.

Amintim că, Ministerul Sănătății a anunțat, vineri, că, Comitetul de coordonare a imunizării împotriva COVID-19 a lansat două proceduri de achiziție: negociere fără publicare prealabilă a anunțului de participare și licitație deschisă, în cadrul cărora nu a fost depusă nicio ofertă.

Cristina Gurez

Share