Grosu, la discuții cu Michalko despre situația politică și ultimele sondaje

Grosu, la discuții cu Michalko despre situația politică și ultimele sondaje

Președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu a avut o întrevedere cu Peter Michalko, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, informează OFICIAL.

În cadrul întrevederii oficialii au discutat despre aspecte ale politicii interne, cât și perspectivele politicii externe.

„I-am mulțumit Excelenței Sale pentru susținerea constantă acordată țării noastre de-a lungul timpului și pentru faptul că Uniunea Europeană a fost mereu alături de cetățenii Republicii Moldova. Uniunea Europeană mereu a dat dovadă de o dorință sinceră și dezinteresată de a susține cetățenii Republicii Moldova în momentele cele mai grele, iar o dovadă în plus a fost ajutorul în lupta cu COVID-19.

Am discutat și despre situația politică internă și că ultimele sondaje arată că cetățenii Republicii Moldova îşi doresc alegeri anticipate. Oamenii îşi doresc să curețe acest Parlament de escroci, de toți cei care fură statul. Oamenii își doresc un Parlament curat şi o guvernare responsabilă, cu instituții funcționale. Oamenii vor trăi mai bine doar atunci când instituțiile statului se vor gândi la necesitățile lor, dar nu la interesele unui grup restrâns de mafioți.

Noi, cei de la Partidul Acțiune și Solidaritate, vom lupta în continuare pentru edificarea unui stat de drept, ridicarea nivelului de trai al cetăţenilor şi respectarea drepturilor omului”, se spune într-un comunicat de presă.

Cristina Parfeni

Share