Echipa candidatului desemnat la funcția de premier

Echipa candidatului desemnat la funcția de premier

Candidatul desemnat la funcția de premier Ion Sturza a făcut o nouă postare pe o rețea de socializare. Acesta anunță că are o mică echipă care îl ajută.

“După cum știți, eu nu am în spate partide și infrastructură. De aceea am format o mică echipă pe bază de voluntariat. Svetlana Dogotaru, Pașa Valeriu (comunicare cu presa), Lina Grâu, Victoria Bucătaru sunt deschiși pentru comunicare”, a scris Sturza.

De asemenea, el mai notează:

“Stimați prieteni,

de-a lungul timpului am întreținut o comunicare activă, inclusiv prin intermediul postărilor mele, dar și a comentariilor voastre la acestea. Promit că vom continua dialogul care, la un moment dat, cu mulți dintre voi, poate deveni real.
Nu voi transmite nimănui gestionarea contului meu de FB. Rog doar o mică indulgență, am primit zilele acestea MII de mesaje. Le-am citit atent pe toate și vă mulțumesc mult. Este foarte greu de răspuns la toate…

Întrebarea frecventă care mi se adresează e de ce așa de repede am dat curs invitației Președintelui. O impresie generală e că domnii politicieni trebuie să iasă din tiparele obișnuite, suntem într-o situație neobișnuită și avem nevoie de soluții rapide și neordinare.
Ca amuzament: cineva mi-a sugerat că doar Isus e fără de păcat și poate e cazul să fiu mai indulgent în ce-i privește pe candidații la funcțiile de miniștri…

Și acum, ca să fiți la curent cu agenda mea zilnică, ieri m-am întâlnit cu membrii PLDM. A fost o discuție generală, interesantă, informativă, mai mult pozitivă decât negativă.

Azi am întâlniri la Banca Mondială, FMI, cu Ambasadori și aștept cu nerăbdare întâlnirea cu vechii mei prieteni de la PPEM, la 15.00 la sediul partidului din strada Vasile Alecsandri.17.00 o intilnire cu domnul Mihai Gimpu. Diseară voi fi în direct la TVM 1, la 19.55. Tot diseară vă aduc la cunoștința și agenda pentru mâine”.

Mihaela Rotari

Share