Deputat: Se întâmplă o mare nedreptate și de fiecare dată când merg pe bl. Ștefan cel Mare…

Deputat: Se întâmplă o mare nedreptate și de fiecare dată când merg pe bl. Ștefan cel Mare…

„Bunica mea are o pensie de 1200 lei. „Boieri, bogătaș în comparație cu alții”, glumim fără prea multă bucurie în cercul familiei. Cu acești 1200 lei, nu a fost an ca ea să nu cumpere măcar câte ceva pentru nepoți. Știu, niciodată nu-și permite nimic pentru sine și în aceeași situație sunt sute de mii de bunei”, susține deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău.

„Se întâmplă o mare nedreptate și de fiecare dată când merg pe bl. Ștefan cel Mare văd tot mai mulți bătrânei cu mâna întinsă și mi se face inima cât un sâmbure. Cu toate acestea, azi, când colegii mei au venit cu un proiect pentru pensionarii uitați în vâltoarea evenimentelor, unii comentatori de meserie strigă-n gura mare „Four legs good, two legs bad”, situație ca-n faimosul roman al lui Orwell”, a notat, ieri, Plîngău pe o rețea socială.

„Unii se întreabă de ce acum, alții zic că prin acest proiect atacăm pe cineva, mai vine câte unu și se face că nu înțelege cine a monopolizat agenda publică în care-i permis să vorbești doar despre anticipate sau guvern, iar cei 400.000 de pensionari măcar și de foame să moară pentru că așa-i într-un război. Situația tâmpită în care ne-am pomenit arată că buneii noștri încă sunt datori statului pentru generozitatea acestuia. Ce prostie. Niciodată nu-i momentul de făcut ceva pentru oameni când interesele politice predomină, nu-i așa? Știți, nu-mi mai pasă de părerea celor care au nasurile murdare”, scrie deputatul.

Mihaela Rotari

Share