Cadoul lui Chiril Gaburici pentru Principele Radu şi Principele Nicolae al României

Cadoul lui Chiril Gaburici pentru Principele Radu şi Principele Nicolae al României

Prim-ministrul Chiril Gaburici a salutat prezenţa la Chişinău a Alteţelor Sale şi a menţionat importanţa menţinerii relaţiilor dintre Chişinău şi Bucureşti pe diverse dimensiuni.

„Graţie suportului oferit de România, în Republica Moldova sunt realizate un şir de proiecte de dezvoltare importante. România a devenit principalul partener economic al ţării noastre. Toate aceste tendinţe pozitive ar trebui să înregistreze continuitate. Vom face tot ce ne stă în puteri pentru a continua acest trend”, a menţionat şeful Cabinetului de miniştri, Chiril Gaburici.

La rândul său, Principele Radu al României a enunţat intenţia Casei Regale de a sprijini în continuare parcursul european al Republicii Moldova. „Vă rog să contaţi pe sprijinul nostru. Vom fi bucuroşi să vă ajutăm, îndeosebi, pe calea integrării în marea familie europeană”.

Părţile au făcut schimb de cadouri simbolice. Chiril Gaburici le-a dăruit Alteţelor sale câte un album cu imagini din Republica Moldova.

Aceasta este prima vizită a Principelui Nicolae în Republica Moldova. Timp de aproape o săptămână, Alteța sa a avut programate vizite în orașele Orhei, Bălți, Soroca și Chisinau. În același timp, Principele Radu efectuează o vizită de două zile în capitala țării noaste, în perioada 23-24 februarie 2015.

gab gab1 gab2 gab3

Share