UEFA a anunţat echipa ideală a săptămânii în UEFA Champions League

UEFA a anunţat echipa ideală a săptămânii în UEFA Champions League

Noile vedete ale fotbalului mondial, francezul Kylian Mbappe (PSG) şi norvegianul Erling Haaland (Borussia Dortmund), figurează în echipa ideală a primei manşe a optimilor de finală din Liga Campionilor, stabilită de UEFA după meciurile disputate săptămâna aceasta.

Mbappe, starul lui PSG, a reuşit un hat-trick pentru campioana Franţei, în partida câştigată în faţa Barcelonei (4-1), chiar pe Camp Nou, în timp ce Haaland a marcat la rândul său de două ori pentru Dortmund în victoria obţinută pe terenul celor de la Sevilla (3-2).

Clubul cu cei mai mulţi jucători în ”11”-le ideal stabilit de UEFA este Liverpool, cu 6 reprezentanţi, după întâlnirea pe englezii au câştigat-o cu 2-0 în faţa germanilor de la RB Leipzig, la Budapesta.

Echipa ideală a săptămânii în Liga Campionilor: Alisson Becker (Liverpool) – Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ozan Kabak (Liverpool), Andy Robertson (Liverpool) – Federico Chiesa (Juventus Torino), Suso (FC Sevilla), Mahmoud Dahoud (Borussia Dortmund), Mohamed Salah (Liverpool), Sadio Mane (Liverpool) – Erling Haaland (Borussia Dortmund), Kylian Mbappe (PSG).

Mihaela Rotari

Share