Vasile Botnari: Am încredere că acțiunile bune vor fi continuate de noua conducere a Ministerului

Vasile Botnari: Am încredere că acțiunile bune vor fi continuate de noua conducere a Ministerului

Am încredere că acțiunile bune vor fi continuate și vor fi multiplicate de noua conducere a Ministerului, căreia îi doresc mult succes în viitoarea activitate. Declarația a fost făcută ieri, de ex-ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari.

El a mulțumit tuturor colegilor pentru conlucrare, dar și partenerilor cu care a colaborat.

Aşteptările moldovenilor de la parcursul european al țării sunt puternic legate de reabilitarea infrastructura drumurilor, dar și de calitatea serviciilor de transport pentru o mai mare mobilitate. Și este datoria noastră să le oferim posibilitatea de a circula pe drumuri bune şi sigure. Iată de ce în activitatea mea în cadrul Ministerului am încercat să fiu mai degrabă un om al acţiunii, mai puţin al cuvintelor”, a declarat Vasile Botnari.

Ex-ministrul a spus că mizează pe continuarea reformelor și proiectelor investiționale în domeniu.Problema drumurilor trebuie să fie și mai departe o prioritate, dacă ne dorim să ne vină investiţii care să creeze locuri de muncă şi prosperitate”, a adăugat democratul.

Amintim că ieri, a fost numit un nou ministru – Iurie Chirinciuc, după ce conform repartizării în AIE3, MTID a revenit PL.

Doina Secrieru

Share