Rezultatele remarcabile ale militarilor DTC la Jocurile Europene de la Baku

Rezultatele remarcabile ale militarilor DTC la Jocurile Europene de la Baku

La 30 iunie 2015,  în cadrul unei conferințe de presă, ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan a oferit distincții pentru  militarii  echipei sportive de performanță  a  Departamentului Trupelor  de  Carabinieri: Piotr Ianulov care a adus prima medalie de argint pentru Moldova la Jocurile Europene de la Baku, Azerbaidjan la proba de lupte libere și Alexandru Chirtoacă care a fost medaliat cu bronz la aceeași probă, învingându-și adversarul cu un scor de 10-0.

Sportivii moldoveni reîntorși acasă și-au exprimat entuziasmul relatând că obținerea medaliei de aur este pe lista de priorități în demonstrarea capacităților profesionale ale carabinierilor la următoarele competiții  sportive.

Ministrul de Interne Oleg Balan a felicitat sportivii cu aceste rezultate remarcabile, dorindu-le și în continuare mult succes și perseverență în atingerea unor noi performanțe, asigurând sportivii de toată susținerea din partea conducerii Ministerului și a Trupelor de Carabinieri.

Amintim că prima ediție a Jocurilor Europene de la Baku a adus țării noastre 3 medalii: două medalii de bronz și una de argint.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihaela Rotari

Share