Prima întrevedere a ministrului Sănătății cu noul șef desemnat al OMS în RM

Prima întrevedere a ministrului Sănătății cu noul șef desemnat al OMS în RM

Joi, 15 octombrie 2015, conducerea Ministerului Sănătății a avut o întrevedere oficială cu Dl Haris Hajrulahovic, noul reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în Republica Moldova.

Evenimentul face parte din misiunea de predare a activităților din partea fostului reprezentant al OMS la Chișinău, Dr Jarno Habicht, care a condus Oficiul OMS în ultimii cinci ani și care a contribuit nemijlocit la colaborarea fructuoasă dintre cele două instituții.

„Conlucrarea dintre OMS și Ministerul Sănătății este una vizibilă pentru cetățenii Republicii Moldova. Sunt sigură că vom avea și în continuare o colaborare de succes, iar sănătatea cetățenilor țării noastre va rămâne una primordială”, a menționat ministrul sănătății Ruxanda Glavan.

La rândul său, Haris Hajrulahovic a menționat că activitățile și proiectele în domeniul sănătății care derulează în Republica Moldova sunt esențiale. „Este foarte important să avem o comunicare constructivă și eficientă. Personal, mă voi implica în tot ceea ce ține de sistemul de sănătate din țara dumneavoastră și voi veni cu soluții pentru domeniile sensibile din domeniu”, a adăugat dl Hajrulahovic.

 

Maria Roşca

Share