Mitropolitul Vladimir, către Igor Grosu: Să vă ajute Dumnezeu și succese în viitoarea Dvs slujire a poporului R. Moldova

Mitropolitul Vladimir, către Igor Grosu: Să vă ajute Dumnezeu și succese în viitoarea Dvs slujire a poporului R. Moldova

Mitropolitul Vladimir a transmis un mesaj de felicitare pentru Igor Grosu, deputat PAS ales în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova, transmite OFICIAL.

În mesajul său, Mitropolitul își exprimă speranța în continuarea interacțiunii constructive dintre autorități și Biserica Ortodoxă din Moldova.

„Sunt convins că această cooperare poate aduce o contribuție semnificativă la crearea unei societăți puternice din punct de vedere spiritual și sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii și armoniei între oameni, precum și la educarea patriotică a locuitorilor Republicii Moldova.

Biserica Noastră drept-măritoare se roagă la fiecare sfântă slujbă “pentru conducători țării, pentru mai marii orașelor și ai satelor”. Avem convingerea că și deciziile pe care le veți lua în Legislativ, vor respecta și idealurile strămoșilor și înaintașilor noștri, de apartenență la Credință și la Neam.

Să vă ajute Dumnezeu și succese în viitoarea Dvs slujire a poporului Republicii Moldova”, se spune în mesaj.

Cristina Parfeni

Share