La Academia de Administrare Publică, ședința festivă de inaugurare a anului de studii pentru masteranzi

La Academia de Administrare Publică, ședința festivă de inaugurare a anului de studii pentru masteranzi

Pe 19 octombrie curent, la Academia de Administrare Publică, a avut loc ședința festivă de inaugurare a anului de studii cu frecvență redusă pentru masteranzii anului I, la specializările: management, relații internaționale, management informațional în administrația publică, anticorupție.

În debutul ședinței festive, participanții la solemnitate au onorat Imnul de Stat al Republicii Moldova.

????????????????????????????????????

Dl Andrei GROZA, prim-prorector al Academiei de Administrare Publică, doctor, conferențiar universitar, i-a felicitat cordial pe masteranzi, urându-le mari succese, perseverență, răbdare, spirit activ pentru a demonstra că sunt dornici de a acumula cât mai multe cunoștințe în domeniile  enumerate.

Mari realizări le-a urat tinerilor masteranzi dna Silvia GORIUC, șef Catedră științe juridice, doctor, conferențiar universitar. Abilitățile obținute vă vor ajuta în cariera d-voastră, deschizându-vă căi sigure spre o carieră de succes în serviciul public.  Dumneaei a accentuat, de asemenea, că doar prin responsabilitate se pot schimba și produce transformări.

????????????????????????????????????

Cristina RAȚĂ, masterandă la specialitatea management, a menționat în luarea sa de cuvânt, că alegerea de a-și face masteratul la Academia de Administrare Publică a fost pentru ea o decizie importantă.  Am crescut profesional, datorită profesorilor și studiilor calitative.  Am avut ocazia de a mă implica într-o gamă largă de activități interesante, a concluzionat masteranda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jana CIOLPAN, masterandă la specialitatea relații internationale: am un sentiment plăcut și sunt sigură că îmi voi schimba cursul vieții, începând de aici, de la Academia de Administrare Publică, susținută fiind de profesori. Dorința de a-mi urma studiile m-au determinat fără a avea dubii, fiind sigură că voi reuși, având perspectivele unei cariere de succes. Speranța mea e ca promoția noastră să fie una de referință.

La finele ședinței solemne asistența a onorat Imnul Academiei.

Dl Aurel SÎMBOTEANU, prorector al Academiei de Administrare Publică, doctor, conferențiar universitar, a venit cu o prelegere inaugurală având genericul ,,Locul și rolul Academiei de Administrare Publică în sistemul educațional și administrativ  al Republicii Moldova”. Dumnealui a făcut o scurtă prezentare a Academiei, a istoriei, evoluţiei şi structurii organizatorice și didactice a instituţiei, referindu-se la fondatorii acesteia, la profesorii care au activat din primii ani ai Academiei, precum  şi la actualii profesori, subliniind, de asemenea, rolul important al bibliotecii, care dispune de un bogat fond de cărţi şi manuale, unde masteranzii pot accesa baze de date ale multor centre informaţionale prestigioase din  întreaga lume.

Mihaela Rotari

Share