INCREDIBIL! Care au fost cuvintele lui Iohannis la început de campanie și ce s-a întâmplat după

INCREDIBIL! Care au fost cuvintele lui Iohannis la început de campanie și ce s-a întâmplat după

Klaus Iohannis, președintele ales al românilor, așa cum arată rezultatele sondajelor, a fost convins încă de la început că va câștiga și, iată, chiar așa s-a întâmplat.

În ciuda faptului că sondajele de opinie nu erau deloc de partea sa, Klaus Iohannis a fost sigur încă de la începutul campaniei electorale pentru președinție că va fi ales de români pentru următorii cinci ani. Declarația sa, pe care puțini și-o mai amintesc, este adusă acum în prim-plan de presa din Germania.

„Toţi vor fi surprinşi, voi câştiga”, sunt cuvintele cu care şi-a început cursa electorală Klaus Iohannis, amintește Die Welt.

Și se pare că a avut dreptate! Chiar dacă în primul tur a primit puțin peste 30% din voturile românilor, în cel de-al doilea tur, în mod surprinzător, a ieșit câștigător.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Share