Igor Dodon, despre următoarea sa vizită în Federația Rusă

Igor Dodon, despre următoarea sa vizită în Federația Rusă

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comunicat despre o întrevedere cu ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, informează Oficial.

„În cadrul întrevederii am discutat mai multe chestiuni cu privire la relaţiile bilaterale, situația din politica internă şi externă a ţării”, a spus el.

Prin urmare, Dodon a oferit detalii despre vizita Patriarhului Moscovei în R. Moldova, dar și despre următoarea sa deplasare în Federația Rusă. „Totodată, am examinat programul vizitei pastorale în Moldova a Patriarhului Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill, planificată pentru 27-28 octombrie. Potrivit programului, sîmbătă seara Sanctitatea Sa va oficia un serviciu divin la Catedrala „Naşterea Domnului” din Chișinău. De asemenea, în premieră, Patriarhul Kirill va vizita orașele Comrat şi Bălţi. În cadrul dialogului, am discutat, de asemenea, detalii privind vizita oficială a Președintelui Republicii Moldova în Federația Rusă, preconizată pentru perioada 31 octombrie -1 noiembrie, curent”, a conchis Dodon.

Mihaela Conovali

Share