Expoziții de importanță națională vor avea loc la Chișinău

Expoziții de importanță națională vor avea loc la Chișinău

Mine 22 octombrie 2014, la orele 11.00, la CIE „Moldexpo”, va avea loc inaugurarea oficială a Expoziţiei internaţionale specializate “MOLDAGROTECH”(toamna), ediţia a XXVII-a, şi Expoziţiei-târg internaţionale specializate “FARMER”, ediţia a XVII-a. Expozițiile se vor desfășura pe parcursul  perioadei 22 – 25 octombrie.

Оrganizatorul expozițiilor este Centrul Internaţional de Expoziţii “MOLDEXPO” S.A., iar co-organizatori: Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova, Federaţia Naţională a Fermierilor din Moldova, Uniunea Republicană a Asociaţiilor Producătorilor Agricoli, „UniAgroProtect”, Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova „AGROinform”.

Expoziţiile internaţionale specializate “Moldagrotech” şi “Farmer” sunt evenimente de importanță națională, care de-a lungul anilor au devenit un forum național, la care sunt prezentate realizările complexului agroindustrial din Moldova, sunt puse în lumină problemele cu care se confruntă agrobusiness-ul local, realizările și tendințele unei agriculturi eficiente.

Expoziţia specializată acoperă toate ramurile complexului agroindustrial, ocupă 15 mii de m. p. de spaţiu expoziţional, la eveniment participă 400 de expozanţi din 17 ţări.

În cadrul expoziţiilor este organizat un program de afaceri consistent, care include o conferinţă internaţională, seminare, întâlniri de afaceri, workshop-uri, dezbateri consultative şi informative cu participarea celor mai remarcabili experţi din Moldova şi de peste hotare.

În cadrul expoziţiilor se desfăşoară Concursul de mașini și echipamente agricole inovative, produse de uz fitosanitar și fertilizanți „Noutatea Anului” şi concursul „Fermier.

Maria Roșca

Share