Declaraţie: „Avem în faţă o şansă istorică care nu trebuie ratată”

Declaraţie: „Avem în faţă o şansă istorică care nu trebuie ratată”

Alegerile din 30 noiembrie sunt importante pentru Republica Moldova şi determinante pentru fiecare cetăţean. Urmează să alegem cum vom trăi în viitorii ani. Avem în faţă o şansă istorică care nu trebuie ratată și avem deschidere şi sprijin din partea prietenilor noştri europeni.

Declaraţia a fost făcută de preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, la întrevederea cu alegătorii din or. Nisporeni.

Liderul PLDM a îndemnat alegătorii să ofere prin vot un viitor european Republicii Moldova.

„Avem realizări care pot fi şi exemple că putem să ne propunem scopuri măreţe şi să le realizăm. Fiind împreună, am demonstrat că putem să construim drumuri, grădiniţe, spitale, apeducte, tot ce înseamnă infrastructură modernă. Aceste realizări reprezintă doar un început care necesită continuitate, ireversibilitate. Să votaţi gândindu-vă la viitor, la copiii noştri”, a menţionat Vlad Filat.

Preşedintele PLDM a îndemnat alegătorii să voteze anume pentru echipa liberal-democrată, o echipa de oameni profesionişti care au obţinut rezultate concrete.

„Noi vom continua să muncim şi să ducem RM în marea familie europeană. Vom face ca viaţa noastră să fie bună. Fiţi cu mare încredere în voi şi în ţara noastră – Republica Moldova”, a punctat Vlad Filat.

Tot astăzi, liderul liberal-democrat a avut discuţii cu cetăţenii din Şişcani, Mileşti, Selişte-Păruceni.

Maria Roşca

Share